Kijkcijfers van dinsdag 10 april 2018

De TV van gisteren: De Reis van Je Leven start met 664.000 kijkers

11 april 2018 08:19 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
Johnny de Mol was dinsdag op RTL 4 terug met De reis van je leven, waarin hij een droomreis maakt met ongeneeslijk zieke mensen en hun vrienden. De cijfers zijn niet denderend, maar het programma wordt wel gewaardeerd.
In de eerste aflevering van De reis van je leven ging Johnny met de 29-jarige Sofie en haar vriendinnen naar Namibië. Sofie heeft borstkanker en de artsen denken dat ze niet meer beter wordt.

De rijdende rechter

De Rijdende Rechter was het best scorende programma van de avond met 1,2 miljoen kijkers. Daarin ging het over Arjan Mos die een een koeriersbedrijf runt in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen reden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalde hij op een gegeven moment hun facturen niet meer omdat Wessel naar alcohol zou ruiken.

Married at first sight

Ellie op Patrouille haalde net de 1 miljoen kijkers, de Champions League-wedstrijd Manchester City tegen Liverpool bezorgde Veronica 985.000 kijkers, terwijl de Oranje-leeuwinnen hun wedstrijd tegen Ierland wonnen voor het oog van 684.000 SBS 9-kijkers. Married at first sight trok 873.000 kijkers die zagen dat het eerste huwelijk met gierende banden tot een einde kwam. Christel en Marcel hielden het voor gezien. Christel vertelde zelfs aan Peter van der Vorst dat ze de hele bruiloft geacteerd had dat ze Marcel leuk vond.

Meer over