Kijkcijfers 3 mei 2022

De TV van gisteren: Koppelsweekend Married at First Sight goed bekeken

4 mei 2022 08:59 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© RTL

NPO1 deed gisteravond de beste zaken als het gaat om de kijkcijfers. Met De Avondshow met Arjen Lubach als grote favoriet. De talkshow wist iets minder kijkers te trekken dan normaal, maar trok alsnog een mooie 941.000 kijkers.

Married at First Sight

Het einde van Married at First Sight is bijna in zicht en nog steeds is het een succes met 874.000 kijkers. Gisteravond was het tijd voor het koppelsweekend. Er was misschien nog een beetje hoop voor Joep en Caroline, maar al snel blijkt dat het tussen hen nog steeds 'rommelt' en Joep zich niet geliefd maakt bij de kijkers.

De Rijdende Rechter

Gisteravond draaide het in De Rijdende Rechter eens niet om ruziende buren, maar om een conflict tussen de gemeente en een bewoner. Meneer Schuurman weet namelijk zeker dat de hoge lindeboom voor zijn huis een keer omwaait. Maar de gemeente denkt er anders over; de boom is gezond en blijft staan. 918.000 kijkers zagen de discussie tussen meneer Schuurman en de gemeente. Waarbij de gemeente toch aan het kortste eind trok.

Champions League

Ook voetballiefhebbers werden op hun wenken bediend. Gisteravond werd de halve finale in de Champions League tussen Villareal en Liverpool door 905.000 sportfanaten bekeken. Het leek voor Liverpool een onmogelijke opgave om de 2-0 achterstand toch in winst om te zetten. Maar uiteindelijk wisten de Engelsen met 2-3 de wedstrijd te winnen en staan daarmee op 28 mei in de finale van de Champions League.

Meer over