Kijkcijfers zondag 25 november 2018

De TV van gisteren: De Weg Naar het Miljoen levert kijkers in

De nieuwe spelshow van Martijn Krabbé is nog geen doorslaand succes. De weg naar het miljoen raakt zelfs wekelijks kijkers kwijt.
Waar Linda de Mol met haar Miljoenenjacht op dezelfde plek moeiteloos de 1 miljoen kijkers haalt, moest Martijn het deze week doen met 877.000 geïnteresseerden. Dat is minder dan vorige week toen hij er nog 930.000 had en nog veel minder dan tijdens de start met 982.000. De weg naar het miljoen lijkt tot nu toe niet het ideale zondagavondvermaak voor RTL. 4.

Boer zoekt vrouw

Martijn Krabbé heeft ook geen geluk met zijn voorprogramma Het zijn net mensen dat deze week slechts 636.000 mensen bekoorde. De grote winnaar van de zondagavond was natuurlijk Boer zoekt vrouw bijna tot de 3,7 miljoen kwam. De boeren waren op citytrip en de eerste prille liefde spatte nu al uit elkaar. Marnix en Janneke maakten er een einde aan. Gelukkig ging het met Steffi en Roel beter.

Max Verstappen

Het na Boer zoekt vrouw geprogrammeerde Lief dagboek kon alweer niet profiteren van die mega-kijkcijfers, het kwam tot 622.000. Max Verstappen deed het met zijn laatste Formule I-race beter, hij kreeg 935.000 liefhebbers bij elkaar. 

Meer over:

Reageren