De TV van gisteren: Kijkers genieten weer volop van nieuw seizoen Denkend aan Holland

5 augustus 2022 09:03 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© Omroep MAX

Janny van der Heijden en André van Duin zijn weer terug van weggeweest. In Denkend aan Holland stapten ze uiteraard weer in hun bootje Pollux inclusief hondjes voor heerlijke slow tv. Kijkers waren dan ook erg blij het gouden duo weer terug te zien.

De start van Denkend aan Holland was meteen goed voor ruim 1,3 miljoen kijkers. André en Janny begonnen dit keer hun toch in Leiden in de Hortus Botanicus, de plek waar ooit de eerste tulp is geplant en het centrum van Leiden. De eerste aflevering was weer ultiem genieten voor iedereen. Een moment om even tot rust te komen.

De Slimste Mens

Geen programma kan natuurlijk tippen aan De Slimste Mens. Het spelprogramma was gisteravond weer de winnaar op primetime en wist dan ook ruim 1,4 miljoen kijkers te boeien. Waar het de afgelopen weken vooral mannen waren die op de deelnemersstoelen zaten, waren kijkers nu blij dat een paar vrouwen het tegen elkaar op moesten nemen. Waarbij Anniko van Santen nog steeds de grote favoriet blijft.  

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde zakte qua kijkcijfers iets terug gisteravond, maar heeft nog steeds een steady fanbase dat elke avond trouw voor de buis zit. 765.000 kijkers zagen gisteravond dat Natascha zich steeds meer realiseert dat Libera waarschijnlijk ‘part of the deal’ met Hans is en Astrid maakt het zichzelf, en de kijker, niet echt gemakkelijk.

Meer over