De kijkcijfers van zondag 6 september 2020

De TV van gisteren: Derde seizoen Onze boerderij start boven het miljoen

7 September 2020 08:19 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV
Het derde seizoen van Onze boerderij is zondagavond begonnen en de KRO-NCRV trok daarmee direct een miljoenenpubliek. De 1.209.000 kijkers zorgen ervoor dat Yvon Jaspers en haar boeren op de derde plek in de top 25 staan.

Onze boerderij gaat niet over de zoektocht naar de liefde voor de voormalig deelnemers aan Boer zoekt vrouw, maar er wordt ingezoomd op hoe het nou echt is om een agrarisch bedrijf te runnen in deze tijd. Yvon Jaspers kan al jarenlang op een ware fanschare rekenen en boer Willem was te gast in de seizoensopener. Zijn knuffelgehalte was voer voor gesprek op de socials.

Zilver en goud

SBS6 kende dankzij Linda de Mol ook weer een prima weekeinde. Naar Miljoenenjacht keken 1,25 miljoen mensen. De spelshow met de gouden koffers kreeg door die cijfers het zilver omgehangen, al was het de uitreiking van de gouden koffer door Winston Gerschtanowitz die voor reuring zorgde. Er viel wat uit het raam, de thuiswinnaar dacht dat Winston Bogarde voor de deur stond en er zou een kaasfondue staan pruttelen. Lekker hoor. Ow ja, het goud was voor het NOS journaal van 20.00 uur. Bij de 1.915.000 kijkers kwam geen enkel programma in de buurt.

RTL4

RTL4 haalde met Weet ik veel een prima score met 974.000 kijkers, maar het oude kindje van Linda de Mol, nu gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, kwam daarmee niet verder dan de achtste plek. Ontvoerd van John van den Heuvel deed het met 642.000 kijkers ook alleraardigst.

Meer over