Dinsdag 20 februari 2024

De TV van gisteren: Dirk en Anneke van Married at First Sight gingen gelukkig naar huis

21 februari 2024 09:14 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Screenshot MAFS
Er gaan wel eens vaker huwelijken mis in Married at First Sight maar zelden gaan ze zo grondig mis als bij Anneke en Dirk. Gelukkig is het drama nu definitief voorbij, de twee braken dinsdag hun huwelijksreis voortijdig af en gingen lekker naar huis. 

Expert Eveline Stallaart hield nog een afscheidsgesprek met Anneke en Dirk maar daar werd niemand wijzer van. Anneke liet weten dat ze trots op zichzelf was en verder wilde ze nog maar een ding: "Ik wil Dirk niet meer zien. Daar heb ik helemaal geen behoefte aan." En Dirk is zo getraumatiseerd door de hele situatie dat hij waarschijnlijk twee weken onder z'n dekbed wil gaan liggen. 

De meeste van de 855.000 kijkers zijn nog steeds helemaal team Dirk. 

PSV en Ik Vertrek

Het best scorende programma van de dinsdagavond was de achtste finale-wedstrijd in Champions League-wedstrijd van PSV tegen Dortmund die op RTL7 door 1.279.000 mensen werd bekeken. De PSV-ers hielden het op  1-1 en maken daarmee nog steeds kans op de volgende ronde. Ik Vertrek trok ook meer dan 1 miljoen kijkers op NPO1. Daarin vertrokken de sympathieke Marco en Caroline naar Kroatië. Vooral de twee opgezette honden die ze meenamen trokken de aandacht. 

Over Mijn Lijk 

In Over Mijn Lijk was het net als vorige week een tranendal. Tim Hofman en de kijkers moesten afscheid nemen van Jeffrey en dat viel iedereen zwaar. Bij 810.00 kijkers brak het hart in duizend stukjes.

* De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over