Kijkcijfers 21 maart 2024

De TV van gisteren: Jan-Jaap van der Wal wast in lingerie de auto van Peter Pannekoek

22 maart 2024 08:38 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

Vorige week sloot Jan-Jaap van der Wal in Dit Was Het Nieuws een weddenschap af met Peter Pannekoek. Een gewaagde uitspraak levert hem nu een gewaagde opdracht op.

Het levert in ieder geval wel hilarische beelden op.

Dit Was het Nieuws

Tijdens de uitzending van Dit Was Het Nieuws vond Jan-Jaap van der Wal dat hij nog wel wat volgers erbij mocht krijgen op Instagram. Hij beloofde Peter Pannekoek dat als hij in een week tijd er 20K volgers bij had, hij in lingerie de auto van Peter zou wassen. Peter verklaarde hem al voor gek want hij wist natuurlijk dat die volgers er in een mum van tijd zouden zijn. En zo geschiedde. Jan-Jaap is de beroerdste niet en trok zijn mooiste lingeriesetje aan (inclusief hoge hakken). Alleen Peter zijn auto was iets groter dan gedacht. De 905.000 kijkers vonden het hele gebeuren in ieder geval hilarisch.

Het Roer Om

Op SBS6 was er primetime ook genoeg te beleven voor kijkers, want een nieuwe aflevering van Het Roer Om zorgde voor veel verbaasde blikken thuis. 820.000 kijkers zagen hoe Kimberley en Stefan een leven wilden opbouwen in Zweden. Ze hadden grootse plannen om daar een eco-glamping te beginnen, maar je raad het al. Een vergunning, die ze überhaupt nog niet hadden aangevraagd, gooide roet in het eten. Maar ook de buren waren niet blij met de plannen. Kijkers gokken dat de familie binnenkort weer terugkeert naar Nederland.

Secret Duets

Secret Duets stond lijnrecht tegenover Het Roer Om en wist wat minder kijkers te trekken, namelijk 679.000. Deze waren wel getuige van een paar mooie en verrassende optredens. Acteur Bas Muijs kwam namelijk achter de muur vandaan en hij bleek een aardige noot te kunnen raken. Het was sowieso een aardig trip down memory lane want ook Laura Vlasblom en de band Replay kwamen langs.

*De genoemde kijkcijfers zijn afkomstig van Tina Nijkamp, zij deelt dagelijks lineaire kijkcijferdata op haar Instagram-pagina @tinanijkamp.

Meer over