Kijkcijfers zondag 30 januari

De TV van gisteren: Docu Peter R. de Vries trekt ruim 1,4 miljoen kijkers

31 januari 2022 09:26 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© still WNL

Gisteravond heeft de partner van Peter R. de Vries voor het eerst haar verhaal op tv gedaan en kijkers hoorden met open mond haar verhaal aan.

Vertrouwelijk!

Tot nu toe was ze nog onbekend, maar Tahmina Akefi stapt uit de anonimiteit en heeft in de documentaire Vertrouwelijk! voor het eerst gesproken over haar relatie met de vermoorde verslaggever. Ruim 1,4 miljoen mensen bleven na Project Rembrandt hangen op NPO1 en luisterden met open mond naar Tahmina haar verhaal. 

Tip: Kijk hier de documentaire Vertrouwelijk! terug 

Project Rembrandt

Project Rembrandt was weer de winnaar op prime time. Ruim 1,4 miljoen kijkers zagen hoe de amateurschilders onder andere de compositie van naakte modellen op een binnencamping moesten naschilderen. Ook dit seizoen is de publieksjury weer terug om in hun ogen het minste schilderij naar huis te sturen. De kijkers thuis hadden liever deze publieksjury achterwege gelaten.

Ontvoerd

Een goede start voor John van den Heuvel. De misdaadverslaggever was zondagavond weer terug met een nieuw seizoen van Ontvoerd. 808.000 kijkers zaten soms gefrustreerd de aflevering te kijken waarin moeder Nicole al anderhalf jaar haar tweejarige dochtertje Ayla moet missen, omdat de vader haar al deze tijd 'gevangen' houdt in Turkije.

Wie van de 3

Zondagavond was ook de terugkeer van het populaire Wie van de 3 op SBS6. Tenminste, vorig seizoen scoorde het programma vaak boven de miljoen kijkers, maar gisteravond wist het spelprogramma 648.000 kijkers te boeien. RTL4 deed wel goede zaken met Beat the Champions met ruim 1,1 miljoen kijkers.

Meer over