De TV van gisteren: Dokter Deen terug met 1,7 miljoen kijkers

De première van het zevende seizoen van Dokter Deen trok een hele respectabele 1,7 miljoen kijkers naar NPO 1. De grote vraag was: leeft Dokter Deen nog?

Het antwoord is natuurlijk ja, anders zou het wel een heel kort seizoen worden. Maar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zorgde voor heel veel verwarring bij de kijkers. Niet in de minste plaats omdat het verhaal van Dokter Deen zich ineens vier jaar later afspeelde.

De Raadkamer

Op SBS 6 debuteerde Peter R. de Vries met zijn nieuwe programma De raadkamer waarin hij juridische kwestie bespreekt met deskundigen. De eerste aflevering trok een voorzichtige 548.000 kijkers en werd redelijk enthousiast ontvangen.

De gezondheidstest

Programma's die goed scoorden waren DWDD en Bed & Breakfast met 1,5 miljoen kijkers. De noodcentrale trok 974.000 kijkers. RTL 4 kon slechts 769.000 liefhebbers vinden voor Beste kijkers en naar Temptation island op RTL 5 keken 676.000 kijkers. De gezondheidstest op RTL 4 blijft maar kijkers inleveren en kwam nu uit op 600.000. Daarin stapte Ruben Nicolai in een ijsbad en dat baarde sommige kijkers zorgen.

Meer over: