De TV van gisteren: Dokter Tinus en Frank Visser in topvorm

SBS had wederom een kijkcijfer-topavond met Dokter Tinus en Mr. Frank Visser doet uitspraak. Helaas voor de zender was dit voorlopig de laatste aflevering met de rare dokter.

1 miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd voor de finale-uitzending van Dokter Tinus. Het werd alleen niet lachen, gieren, brullen.

Al deze mensen hoeven zich geen enkele zorgen te maken, er komt een seizoen 6 van Dokter Tinus dus alles kan nog goed aflopen tussen Lisa en Martinus.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet uitspraak deed het nog beter dan Dokter Tinus en trok bijna 1,2 miljoen kijkers. Het was de aflevering waarover de klager vorige week een kort geding had gevoerd en verloren. Ruud de Zinger wilde niet dat deze aflevering werd uitgezonden omdat hij had verloren en omdat hij een beetje gek leek te zijn. De boze buurman procedeerde al 12 jaar onterecht tegen zijn buren en verloor telkens maar wist niet van ophouden. Nu kreeg hij een pak op zijn donder van Frank Visser.

Schuldig

RTL 4 had net als de afgelopen weken een mindere avond met Het perfecte plaatje (794.000) en De reis van je leven (692.000). NPO 1 kwam met Schuldig, waarin de bewoners van de arme Vogelbuurt in Amsterdam-Noord worden gevolgd. 924.000 kijkers zagen dat ze het zelf best goed hadden.

En dan was er ook nog DWDD met daarin een opvallend gesprek tussen Matthijs van Nieuwkerk en Thomas Dekker

Meer over: