Kijkcijfers van dinsdag 22 mei 2018

De TV van gisteren: Dramatische avond voor RTL 4

RTL dacht een aardige dinsdagavond in elkaar te hebben geklust met Superstar Chef en De reis van je leven, maar het aantal kijkers blijft maar afnemen.
Superstar Chef kwam niet verder dan een magere 492.000 kijkers, dat waren er vorige week nog 576.000. En dat terwijl het kookprogramma met BN'ers helemaal niet onaardig is.

De reis van je leven zakte nog harder en hield 474.000 kijkers over (tegen vorige week 698.000). Dat is deels verklaarbaar omdat het hier om een herhaling ging. En de recensies blijven gelukkig goed voor Johnny de Mol.

 

Opgelicht?!

Het waren wederom de programma's op NPO 1 die het grootste publiek bereikten. Opsporing gezocht, Opgelicht?! en De rijdende rechter, wordt vervolgd, scoorden allemaal meer dan 1 miljoen kijkers. Meest opvallende oplichter in Opgelicht?! was rapper Jay Jay Santana Féliz uit Rotterdam die allerlei jongen mensen en zijn eigen vrouw heeft bedonderd. De confrontatie met Jay Jay was opzienbarend.

Talkshows

Dan de talkshows. De best scorende was Pauw die het heel aardig deed met 918.000 kijkers. Daarna volgde M met een niet onaardige 744.000. Hekkensluiter was RTL Late Night waarin Humberto Tan met zijn laatste uitzendingen bezig is. Hij trok een treurige 375.000 geïnteresseerden. 

Meer over:

Reageren