De TV van gisteren: Droomhuis Gezocht is de beste

11 April 2017 08:35 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Droomhuis gezocht trok maandagavond 1,7 miljoen kijkers. Daarmee was het huizenprogramma met Sybrand Niessen na het Journaal het best bekeken programma van de avond.

Het was de laatste aflevering van het seizoen en daarin bezocht Sybrand kandidaten uit het verleden. Hebben de deelnemers aan Droomhuis gezocht daadwerkelijk hun droomhuis gekocht en was dat er eentje die Sybrand voor ze had uitgezocht?

Het bleek niet allemaal rozengeur en maneschijn in het buitenland.

Maar al met al zaten de meeste kandidaten er warmpjes bij.

Het mooiste meisje van de klas

Het mooiste meisje van de klas trok net als vorige week precies 1 miljoen kijkers. Deze aflevering ging over Natascha die eerst in de meidengroep Close II you zat en daarna naar het buitenland vertrok met een vreemdgaande profvoetballer van wie de naam angstvallig werd verzwegen. Gelukkig hebben we daar Twitter voor.

Peking Express

Peking Express begon vorige week aan een nieuwe seizoen bij NET 5 met Rik van de Westelaken. Toen scoorde het programma een voorzichtige 376.000 kijkers, dat werd deze week nog iets voorzichtiger. Naar de tweede aflevering keken 338.000 mensen. Een ergenis voor de kijkers is de envelop die bepaalt of het laatst gearriveerde duo naar huis moet of niet. Want de makers beslissen natuurlijk wat er in die envelop zit.

Meer over