Kijkcijfers maandag 24 september 2018

De TV van gisteren: DWDD keert terug met 1,2 miljoen

Matthijs van Nieuwkerk was na een lange pauze terug met De Wereld draait door. De presentator kan opgelucht ademhalen, hij maakt nog steeds veruit de populairste talkshow van Nederland.
DWDD trok 1,2 miljoen kijkers met advocate Benedicte Ficq, plastic soep-vanger Boyan Slat, cabaretier Stefano Keizers, tafeldame Ria Bremer en huisband Racoon. En net als altijd maakte De wereld draait door veel gemengde gevoelens los.

Mr. Frank Visser

Spoorloos (1,5 miljoen) en Radar (1,4 miljoen) scoorden de beste kijkcijfers voor NPO 1 maar Mr. Frank Visser deed het ook helemaal niet slecht met Mr. Frank Visser doet uitspraak. SBS kondigde van te voren al aan dat dit de pittigste uitzending tot nu toe zou worden en de omroep had niets te veel gezegd. Fred en Annie uit Lelystad hadden ruzie om een schutting en stonden elkaar naar het leven. De kijkers smulden.  

Ollolai

RTL 4 had een beetje het nakijken tussen al dat geweld. De zender noteerde als meest bekeken programma's Helemaal het einde (556.000) en Het Italiaanse dorp: Ollolai (565.000). Grote vraag voor veel kijkers: waar zijn Paul en Chantal gebleven?

Blijkbaar hadden Chantal en Diederik nogal wat bezigheden in Nederland.

Meer over:

Reageren