Kijkcijfers woensdag 31 augustus

De TV van gisteren: Eddy Zoëy raakt kijkers van Five Days Inside

1 september 2022 07:50 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© Videoland
Eddy Zoëy maakte gisteravond onder het toeziend oog van 351.000 kijkers zijn debuut als presentator van Five Days Inside. Een moment dat weinig mensen meer zullen vergeten.

De presentator scoorde met dit kijkcijferaantal zelfs een plek in de top-25.

Five Days Inside

Eddy Zoëy beleefde gisteravond dan ook direct een heftige vuurdoop in Five Days Inside. De presentator, die dit jaar op de plek zit van Rick Brandsteder en Natasja Froger, mocht namelijk vijf dagen Inside in de Vroeg Intensieve Neurorevalidatie-afdeling in Tilburg. Hier revalideren patiënten die in coma hebben gelegen voor maximaal 14 dagen. En dat kwam binnen. Door alle verhalen beseften namelijk zowel Eddy als de kijkers dat het leven in een split second kan veranderen. Met alle gevolgen van dien. 

I Can See Your Voice

Waar RTL5 dus gisteravond hoge ogen gooide met echte verhalen, draaide RTL4 juist weer om amusement. Daar ging namelijk na opnieuw een heftige aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden (738.000) en voor Jinek (657.000) het gloednieuwe seizoen van I Can See Your Voice van start. Ditmaal zonder Danny de Munk, maar wel met Wolter Kroes. Uiteindelijk zagen 679.000 kijkers hoe hij in pijnlijk duet moest met de Grillmaster

The Great British Bake Off

Leuk al die nieuwe programma's, maar toch kozen de kijkers gisteravond massaal voor de internationale productie The Great British Bake-Off. 761.000 kijkers zaten namelijk klaar voor de grote finale waar de overgebleven drie deelnemers zich moesten buigen over een banket dat niet zou misstaan op de theevisite van de Gekke Hoedenmaker in Alice in Wonderland. Giuseppe kwam uiteindelijk als winnaar uit de strijd en liet zijn concurrenten Chigs en Crystelle achter zich.

Tegelijkertijd met de finale kwam er nog meer goed nieuws voor de kijkers: het dertiende seizoen volgt namelijk al snel in Engeland!

Meer over