Kijkcijfers 26 juli 2022

De TV van gisteren: Een Huis Vol maakt goede start met ruim een miljoen kijkers

27 juli 2022 08:56 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Gisteravond ging weer een nieuw seizoen van Een Huis Vol van start. We konden weer genieten van alle drukte en perikelen bij de Buddenbruckjes, de Jelies en de familie Cudogham. De eerste aflevering werd dan ook erg goed bekeken.

Ruim 1 miljoen kijkers zaten weer voor de buis en kregen het bijna Spaans benauwd bij het zien van zoveel kinderen en huisdieren in één huis. In een jaar tijd is het gezin van familie Buddenbruck nog meer gegroeid en zijn er inmiddels kleinkinderen bij. Voor moeder des huizes Janneke kan het allemaal niet gek genoeg en blijft dan ook de rust zelve.

EK Voetbal

Gisteravond speelde Engeland, onder leiding van de Nederlandse coach Sarina Wiegman, de kwartfinale tegen Zweden. Wiegman haar tactische spel pakte goed uit want de Zweedse dames werden helemaal weggespeeld door de Engelsen. Ze wonnen dan ook met 4-0. Ruim één miljoen voetbalfans bekeken de wedstrijd en raakten maar niet uitgepraat over de briljante goal (met haar hak gemaakt) van Alessia Russo.

B&B Vol liefde

RTL4 heeft natuurlijk B&B Vol Liefde als troef deze zomer. Gisteravond was dan ook weer een succes met 922.000 kijkers. Dave bleek nu wel erg in de irritatiezone van de kijker te zitten, terwijl Ted en Piet juist erg geliefd zijn.

De Slimste Mens

De Slimste Mens stak er gisteravond weer met kop en schouders bovenuit. De kennisquiz wist weer ruim 1,6 miljoen kijkers te trekken. Cabaretier Jasper van Suyk doet het al een paar afleveringen erg goed en wist ook gisteren weer in de finale de volgende aflevering veilig te stellen. Kijkers vinden hem dan ook een verademing.

Meer over