De TV van gisteren: een indrukwekkende 2 miljoen voor We zijn er bijna!

Wat nu precies de charme van We zijn er bijna! is, weet niemand, maar de kijkcijfers liegen er niet om. 2 miljoen kijkers zagen maandag hoe een groep oudere vakantiegangers vakantie viert.

In deze aflevering ging de We zijn er bijna!-groep van het regenachtige Spaanse bergdorp Puebla de Sanabria via Portonovo over de Portugese grens. Ze hielden een spelletjesdag en gingen op excursies naar Santiago de Compostella en Porto. De meest tot de vebeelding sprekende figuur in deze aflevering was Bert van de Club van geluidsjagers.

Als je even doordenkt bij We zijn er bijna! kom je tot opvallende conclusies.

Groeten van Max

Omroep Max had traditiegetrouw een goede avond, ook het consumentenprogramma Groeten van Max deed het fantastisch met 1,7 miljoen kijkers. Sommige van die kijkers bleven licht teleurgesteld achter toen in plaats van Max Verstappen, Sybrand Niessen in beeld verscheen.

Een van de populairste onderdelen van Groeten van Max is dat waarin een medewerker van het programma underover gaat overnachten in hotels met slechte recensies. De meeste van de gecheckte hotels krijgen op het eind geen Groeten van Max-keurmerk, maar deze gek genoeg wel.

Verder was het oppassen geblazen bij Groeten van Max.

Meer over:

Reageren