Kijkcijfers zaterdag 25 april 2020

De TV van gisteren: Even tot hier verslaat All You Need Is Love

Ook in coronatijden is Even tot hier mateloos populair. Het satirische nieuwsprogramma van Niels van der Laan en Jeroen Woe trok een miljoenenpubliek.

Maar liefst 1,22 miljoen kijkers zagen hoe Niels en Jeroen met hun thuiswerkende publiek de actualiteit op de hak namen. Een mooie score, zeker omdat voorafgaand aan hun programma er 'slechts' 1 miljoen mensen naar De grote generatieshow keken. Na Even tot hier was het de beurt aan Op1, de zaterdageditie van de talkshow boeide 1,12 miljoen belangstellenden.

Lego Masters vroege hit

RTL 4 heeft definitief een hit te pakken met Lego masters. De derde aflevering versloeg alle concurrenten in z'n tijdvak en is met 1,31 miljoen kijkers het best bekeken amusementsprogramma van de avond. Toch was er online wel de nodige kritiek op de arbitrair ogende manier van jureren. Daarna deed All you need is love het met 1,1 miljoen kijkers ook zeker niet onaardig. Beau blijft binnen bleef echter hangen op 448.000 kijkers.

Van Gaal scoort

SBS 6 vertrouwt op een mix van herhalingen en nieuwe programma's en dat slaat zowaar aan. Een oude Ik hou van Holland kon rekenen op een uitstekende 887.000 kijkers en daarna scoorde Jeroen van der Boom zeer behoorlijk met een nieuwe aflevering van zijn muzikale interviewprogramma Hoge bomen. Ditmaal waren 911.000 mensen getuige van zijn gesprek met Louis van Gaal.

Meer over: