De TV van gisteren: Expeditie Robinson trekt ruim 1 miljoen kijkers

29 september 2017 08:35 | kijkcijfers | Door Televizier

© Olivier Thijssen

Expeditie Robinson is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2017. Dat het programma veel fans heeft blijkt wederom uit de keurige kijkcijfers. In totaal keken er donderdagavond 1.065.000 naar het avonturenprogramma van RTL 5.

Kamp Noord had het zwaar in deze vierde aflevering van Expeditie Robinson. Door ziekte begonnen de teamgenoten verzwakt aan de immuniteitsproef. Gelukkig voor de kijker was er geen sprake van een eetproef. Benieuwd wat de expeditieleden te wachten stond? Check het hier in onze recap van de aflevering.

Ilse’s Veranda

Als countryliefhebber en vertolker van Americana-muziek mocht Douwe Bob natuurlijk niet in Ilse's veranda  ontbreken. Hij bezocht onder meer de opnamestudio van Johnny Cash en trad op in een vrouwengevangenis. Daar was de Nederlandse zanger bijna net zo populair als bij de 947.000 kijkers.

Geer & Goor Stevig Gebouwd

Gerard Joling en Gordon bezochten onder het oog van 976.000 kijkers het Zuid-Hollandse stadje Schiedam, waar ze buurthuis De Erker een makeover gaven. Toch was de kijker vooral onder de indruk van de eenzame Karel. Karel had enorm veel zin in seks. Geer en Goor namen hem daarom mee naar een prostituee. Dit tot groot genoegen van menig twitteraar.

Toch was niet iedereen er blij mee.

Meer over