De TV van gisteren: Extra veel kijkers voor lange Studio Sport

Omdat het zo spannend is in de Eredivisie maakte Studio Sport er een extra lange uitzending van. En dat leverde extra veel kijkers op.

De Eredivisie is dit jaar een ongekende thriller. Ajax en PSV staan gelijk als het om de punten staan, maar de Amsterdammers hebben 1 doelpunt meer gemaakt tot nu toe. En er is nog slechts 1 speelronde te gaan. Studio Sport eredivisie scoorde er 2,4 miljoen kijkers mee.

Vermoord in het buitenland

John van den Heuvel had een drukke avond. Eerst spoorde hij criminelen op in een herhaling van Op de vlucht (632.000) en daarna vloog hij naar Bolivia om in Vermoord in het buitenland helderheid te krijgen in de moordzaak van Pieter Dekker die door een huurmoordenaar werd omgebracht.

De wereld rond in 6 stappen

In de eerste aflevering van De wereld rond in 6 stappen deden Ryanne van Dorst en presentatrice Zarayda Groenhart een poging om van een verlaten rijstveld in Thailand in zes stappen bij Sharon Osbourne in Beverly Hills uit te komen. De kijkers hadden er nog niet zo veel zin in, slechts 200.000 mensen keken naar De wereld rond in 6 stappen.

Reageren