Kijkcijfers woensdag 3 oktober 2018

De TV van gisteren: Filmster Gezocht begint pijnlijk slecht

De nieuwe talentenjacht Filmster gezocht begon woensdag met ongelooflijk weinig kijkers. Slechts 196.000 mensen zetten hun televisie op SBS 6.
In Filmster gezocht zoeken Isa Hoes, Frank Lammer en regisseur Tim Oliehoek onder leiding van presentatrice Leontine Borsato naar nieuw acteertalent maar daar blijkt geen hond in geïnteresseerd. De mensen die wel keken, vonden het best aardig.

Herinneringen voor het leven

Natuurlijk hielp het Filmster gezocht niet dat PSV tegelijkertijd op Veronica voetbalde tegen Inter Milan en daarmee 1,8 miljoen kijkers trok. PSV verloor thuis met 2 - 1.  Op NPO 1 presenteerde Caroline Tensen het eenmalige Herinneringen voor het leven over dementie. Het programma zorgde voor bijna 10.000 nieuwe donateurs voor Alzheimer Nederland.

De Roelvinkjes

De laatste aflevering van Gordon in Wonderland stelt teleur met een magere 478.000 kijkers op RTL 4. De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken op SBS 6 deed het iets beter met 504.000 kijkers. Het verwende Amsterdamse gezin probeert het nog steeds te rooien op bijstandsniveau. In deze aflevering werd Dave Roelvink dronken rijdend opgepakt.

Meer over:

Reageren