De TV van gisteren: Finale Voice Kids best bekeken programma van de dag

22 April 2017 08:57 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

The voice kids was toe aan haar ontknoping en Nederland zat er klaar voor. Ruim 1.8 miljoen mensen zagen hoe de vijftienjarige Iris er met de winst vandoor ging.

In een eindeloos aanvoelende 2 uur durende liveshow werd duidelijk dat Iris de beste papieren én stem had. Ze liet zelfs haar geduchte concollega Anna uit team Ali B achter zich. Maar in de ogen van zowel de coaches als de kijkers waren alle zes de finalisten al winnaars.

Maar net zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn...

RTL Late Night profiteert

Door het succes van The voice kids wist ook RTL Late Night boven het miljoen te eindigen. In totaal zagen zo'n 1.13 miljoen mensen hoe aan tafel bij Humberto liefdesliedjes werden gezongen. Heleen van Royen kwam vertellen over haar creatie, de mannentester en ook Douwe Bob schoof aan om te praten over z'n nieuwe job als vierde coach bij The voice kids. Concurrent Pauw deed het met 865.000 kijkers voor zijn doen aardig, Jeroen ontving onder meer Yvon Jaspers en enkele gewezen kandidaten van Boer zoekt vrouw.

College tour valt buiten de top 25

In de luwte van NPO 2 begon College tour aan haar nieuwe seizoen. Nieuwsveteraan en CNN-icoon Christiane Amenpour was overgevlogen om voor een volle zaal en 371.000 kijkers te vertellen over de stand van zaken in medialand.

Meer over