De TV van gisteren: Flikken Maastricht trekt 1.4 miljoen kijkers

10 maart 2018 08:58 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vrijdagavond door 1.4 miljoen mensen bekeken. Vorige week keken er 1.63 miljoen mensen naar de eerste aflevering van dit twaalfde seizoen.

Met Flikken Maastricht heeft NPO 1 weer een kijkcijferpareltje terug op de vrijdagavond. Er werd ook goed gekeken naar het NPO 1-programma TV Show op reis. Presentator Ivo Niehe ging in deze aflevering op bezoek bij Ellie lust en ruim 1 miljoen mensen zagen dit gebeuren.

The Voice Kids

Het kijkcijferkanon van RTL 4 op de vrijdagavond is natuurlijk The Voice Kids. In totaal keken er ruim 1.6 miljoen mensen naar het liedjesprogramma en daarmee werd het programma het best bekeken. Naar RTL Late Night keken vervolgens 931.000 mensen en dat is een elfde plek in het kijkcijferklassement van de vrijdagavond.

Schaatsen nog populair

Na het olympisch geweld wordt er dit weekend ook nog geschaatst. Het WK allround wordt afgewerkt in Amsterdam. Vrijdagavond kwamen de dames al in actie op de 3 kilometer en de 500 meter. Daar werd respectievelijk door 875.000 en 755.000 mensen naar gekeken.

Meer over