De kijkcijfers van vrijdag 11 maart

De TV van gisteren: Flikken Maastricht blijft boeien

12 maart 2022 09:12 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Mark de Blok / AVROTROS
Het mag geen verrassing zijn: Flikken Maastricht deed het weer uitstekend op de vrijdagavond op NPO 1. Het zestiende seizoen van de politieserie is ronduit populair.
Vorige week keken 1.58 miljoen mensen naar Flikken Maastricht en deze keer zagen 1.49 miljoen mensen het. Het was overigens de tiende aflevering van dit zestiende seizoen en er volgen nog drie stuks. Via de sociale media werd uiteraard gretig meegeleefd met de verrichtingen van Wolfs en Van Dongen.

RTL heeft I can see your voice

RTL doet - vanwege de afwezigheid van The Voice - op vrijdagavond een beroep op I can see your voice, waarin de panelleden weer moesten beoordelen of een zanger daadwerkelijk kan zingen. Er keken in totaal 1.05 miljoen mensen. Na dit amusement was het tijd voor het serieuze werk: Eva Jinek met haar talkshow. 893.000 mensen stemden erop af. Onder meer André Kuipers was te gast.

VI Vandaag

SBS heeft tegenwoordig met VI Vandaag ook een talkshow om rekening mee te houden. 677.000 mensen stemden af op de heren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Overigens gaat het programma vanaf maandag verder onder de naam Vandaag Inside, omdat Voetbal International niet langer zijn naam wilde verbinden aan het programma.

Ook NPO 1 kwam op vrijdagavond uiteraard weer met een talkshow: Op1 trok 647.000 kijkers. Onder meer Gert-Jan Segers en Hugo de Jonge schoven aan. moest het eerder op de avond doen met 637.000 belangstellenden. Arjen Lubach wist met zijn dagelijkse show op NPO 1 in totaal 1.09 miljoen mensen naar de buis te trekken.

De Eredivisiewedstrijd tussen Cambuur en Ajax trok live 266.000 kijkers.

Meer over