Kijkcijfers maandag 11 februari 2018

De TV van gisteren: Frank en Rogier toppers op SBS-avond

12 februari 2019 08:06 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Nick van Ormondt
Hopelijk heeft John de Mol geen plannen om Frank en Rogier te ontslaan, want de heren blijven goede zaken doen voor SBS 6 met Paleis voor een prikkie. Maandag trokken ze een mooie 856.000 kijkers.
Dat doen de heren helemaal op eigen kracht, want Utopia, dat voor Paleis voor een prikkie wordt uitgezonden trok 428.000 kijkers. Bovendien zijn kijkers ook nog eens dolenthousiast over Frank en Rogier en het werk dat ze doen. Maandag hielpen ze in Paleis voor een prikkie een opa die zijn kleinzoon helemaal alleen opvoedde.

De wereld draait door

Radar trok maandagavond de meeste kijkers (1,4 miljoen), daarna volgde De wereld draait door waarin Matthijs van Nieuwkerk o.a. Jett Rebel te gast had om te praten over de Amerikaanse Grammy's. Maar Jett, die eerder de drugs had afgezworen, leek nu weer van het padje.

The seven year switch

Jeroen Pauw was op Sint Maarten om te kijken hoe het gaat met de opbouw van het eiland na orkaan Irma. Hij trok daarmee 719.000 kijkers, RTL 4 had een moeizame avond met The good doctor (575.000 kijkers) en het relatietherapie-programma The seven year switch: blijven of scheiden? dat het met 553.000 kijkers moest zien te rooien. 

Meer over