Kijkcijfers donderdag 11 april 2024

De TV van gisteren: De Bauers denderen door

12 april 2024 08:41 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

Er is een nieuwe favoriete realitykoning of beter gezegd familie opgestaan. Kijkers kunnen niet meer om Frans Bauer en zijn gezin heen, want zijn serie De Bauers scoort als een gek.

De tweede aflevering wist zelfs nog meer kijkers te trekken dan vorige week.

De Bauers

Ruim twintig jaar hebben kijkers moeten wachten tot Frans Bauer terug zou komen met een realityserie. En dat wachten wordt beloond, want De Bauers is nu al een enorm succes. Ruim 1,4 miljoen kijkers zaten gisteravond weer klaar voor een nieuwe aflevering waar Frans zijn vijftigste verjaardag vierde. En dat ging gepaard met veel emoties. De serie was daarmee het best bekeken programma van de avond en wist zelfs het Acht uur Journaal in te halen.

Secret Duets

Dit Was het Nieuws kon mooi meeliften op het succes van De Bauers en hield uiteindelijk een prima 960.000 kijkers over. Secret Duets stond lijnrecht tegenover De Bauers geprogrammeerd, dus die hadden het iets moeilijker qua kijkers. Uiteindelijk zagen 629.000 kijkers verschillende muzikale, maar vooral verrassende gasten achter de muur vandaan komen zoals Marlayne Sahupala, Sjors van der Panne en Saskia en Serge en dat riep veel nostalgie op.

Het Roer Om

Verder zagen 414.000 sportliefhebbers het Champions League duel tussen Liverpool en Atalanta, waar de Italiaanse club flink over de Engelsen heen walsten en uiteindelijk met 0-3 wonnen. Op SBS6 was een nieuwe aflevering van Het Roer Om te zien. 532.000 kijkers zagen hoe Marion en Rikky hun biezen pakten en vertrokken naar een klein Frans dorpje. Hun tactiek van leverde alleen mar frustratie op bij kijkers.

* De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over