De TV van gisteren: Geen goede cijfers voor The Story of My Life

De tweede aflevering van The story of my life op RTL 4 deed het niet bepaald lekker. Slechts 686.000 mensen zagen hoe Carlo Boszhard en zijn vriend Herald oud werden gemaakt.

Vorige week begon het Linda de Mol-programma The story of my life nog met 987.000 kijkers, dus dat is een flinke aderlating. In de show worden de bekende gasten telkens een beetje ouder gemaakt.

Feyenoord

Waarschijnlijk hadden de dalende kijkcijfers op RTL 4 iets te maken met de Champions League-wedstrijd van Feyenoord tegen het superrijke Manchsester City op Veronica (1,6 miljoen). De droom van de Feyenoord-supporters werd al na twee minuten in duigen geschopt toen de Engelsen 0-1 maakten en daar bleef het niet bij.

Steenrijk, straatarm

Het uitwisselingsprogramma Steenrijk, straatarm op SBS 6 bleef wel overeind tegenover het voetbal met 931.000 kijkers. Ook in de derde aflevering van het programma kwamen de rijke mensen in een nogal vies huis terecht. En dus zat er niets anders op dan schoonmaken. Die taak kwam in dit geval neer op de schouders van de 17-jarige zoon des huizes, Damian, die daarmee de harten van de kijkers stal.

Reageren