De TV van gisteren: Geen miljoen voor Gordon

Het eerste deel van de tweedelige RTL 4 documentaire over het leven van Gordon trok 882.000 kijkers. Dat is een stuk minder dan voorganger Miljoenenjacht. 

Miljoenenjacht ging vorige week over de 2 miljoen heen, maar dat was niet weggelegd voor Gordon, die door Michiel van Erp geportretteerd werd in 25 jaar Gordon: Groots en meeslepend. Toch waren de meeste kijkers wel tevreden met wat ze zagen. Dat was vooral een hele jonge Gordon met veel haar die zijn best deed om door te breken. 

Alleen kenden veel mensen blijkbaar Michiel van Erp niet.

De Reünie

Op NPO 1 ging het beter met de kijkcijfers. De Reünie scoorde 1,4 miljoen kijkers met de reünie van het Snellius Lyceum uit Amstelveen. Een van de klasgenoten was Sandra die in een Boeddhistisch klooster in Frankrijk de liefde van haar leven vond en twee mannen die graag iets met het leger hadden gedaan maar daar door hun gezondheid niet aan toe was gekomen.

Undercover in Nederland

Nee, dan Undercover in Nederland, dat werd bekeken door 1 miljoen mensen. Alberto Stegeman was in topvorm en ontmaskerde in deze aflevering een oude pedofiele therapeut die vieze dingen wilde doen met een 14-jarige meisje. Dat viel vanzelfsprekend niet zo lekker bij het Twitterende publiek. 

Gelukkig liep het goed af.

Meer over:

Reageren