De TV van gisteren: Geer en Goor scoren pannen van het dak

Gerard Joling en Gordon zijn terug en dat ging niet onopgemerkt voorbij. 1,8 miljoen mensen keken naar Geer & Goor Zoeken een Hobby.

In het programma zoeken Geer en Goor een hobby voor eenzame ouderen. En dat gaat vanzelfsprekend gepaard met veel grappen en grollen. Tot groot genoegen van de vele kijkers. 

Huub en Elly

In de eerste uitzending hielpen ze Elly, die geen benen meer had maar wel graag nog een keertje wilde motorrijden en Huub die zat te verkommeren in een vies huisje omdat de woningstichting het weigerde op te knappen. Dat werd nu geregeld door het Ouderenfonds.

Survival of the Sexes

Na Geer en Goor volgde op RTL 4 het survivalprogramma SOS: Survival of the Sexes waarin een stel mannen en vrouwen 21 dagen moet zien te overleven op een onbewoond eiland. 865.000 mensen bleven daar nog even voor zitten. Maar het lijkt een programma dat beter thuis zou horen bij RTL 5.

DWDD

Matthijs van Nieuwkerk had een lastige uitzending omdat hij aan het begin van DWDD te horen kreeg dat Prince was overleden en toen improviserend de uitzending door moest. Dat liep niet soepeltjes. De aanwezige gasten hadden weinig over Prince te melden, Ali B maakte terplekke een niet zo goed gelukte rap over de overleden zanger en beelden van een bewegende Prince bleven lang uit. 

Reageren