De TV van gisteren: Geer & Goor eenzaam op kop

29 april 2016 09:14 | kijkcijfers | Door Televizier

Geer en Goor hebben in de tweede week de aandacht van de kijker vast weten te houden. 1.76 miljoen mensen zagen hun hobbyshow.

Daarmee zijn ze met afstand het meest bekeken amusementsprogramma van de avond.

In tranen lachen
In deze aflevering ontfermden de valse stiefzusjes zich over eenzame ouderen door een vrouw met de ziekte van Parkinson te laten breien en een weduwnaar met een spierziekte na een paardrijdritje een tattoo van zijn overleden vrouw te geven. Uiteraard werden alle droevige momenten doorspekt met de aanstekelijke, gulle bulderlach van Geer.

André Rieu in Boekarest
RTL 4 verloor na Geer & Goor de controle over de avond, de tweede aflevering van SOS Survival of the Sexes wist 811.000 mensen te boeien. Op zich een relatief stabiele score, bij het debuut keken 865.000 mannen en vrouwen, maar voor RTL 4 wel wat aan de lage kant. Op datzelfde moment was NPO 1 heer en meester dankzij de muziekspecial André Rieu in Boekarest.

En passant werd ook nog eens de vraag beantwoord wat oud-minister Rita Verdonk vandaag de dag doet...

Dino dendert door

De donderdagavond van RTL 5 kent pieken en dalen. De Grote Improvisatie Show deed het om 20.30 uur best wel belabberd: 208.000 mensen zagen het komische programma. Dan deed Jandino Asporaat het om 21.30 uur stukken beter. De seizoensopener van Dino was goed voor 465.000 kijkers.