De TV van gisteren: Gezond Verstand begint met 1,2 miljoen kijkers

24 mei 2017 08:00 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX/ Roland J. Reinders

In het nieuwe programma Gezond Verstand van Omroep MAX laten kandidaten hun eigen gemaakte middeltjes die genezend zouden werken, testen door huisartsen. Dat zorgde voor de nodige emotie bij de mensen thuis.

De middeltjes die voorbij kwamen in de eerste aflevering van het door Martine van Os gepresenteerde Gezond Verstand waren gemberthee tegen migraine, paardenmelk tegen psoriasis, wietolie tegen pijn, koolbladeren tegen ontstekingen en een didigeridoo tegen snurken.

Er  waren niet alleen maar grappig bedoelde reacties. Velen ergerden zich aan de middeltjes die voorbij kwamen, anderen vonden juist de drie huisartsen niet op hun plek.

Verminkt

In de tweede aflevering van Verminkt (899.000) op RTL 4 had Robert-Jan last van zijn permanente fillers en zijn daaropvolgende veel te strakke facelift. Maar kijkers hadden alleen maar oog voor iets heel anders. Robert Jan leek namelijk sprekend op iemand.

De gelijkenis bood ook een mooie kans.

RTL Late Night

In RTL Late Night kwam Yolanthe Sneijder-Cabau vertellen over de nieuwe nachtclub die zij en Wesley Sneijer bouwen op Ibiza. Maar de meeste aandacht gaat al een paar dagen uit naar de witte jurk die Marieke Elsinga aanhad. De meningen blijven verdeeld: gaat het hier nu om stiknaden of niet?

Meer over