De TV van gisteren: Goede start voor nieuw seizoen Mr. Frank Visser

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak begon maandag goed bij SBS 6. De voormalig rijdende rechter trok 929.000 kijkers.

En de rechter kreeg meteen een spraakmakende zaak om zijn oren. Hij toog naar Almere waar Arne en Bernadette al jarenlang in angst leefden omdat Bernadette, die afkomstig is uit Afrika, het gevoel had dat ze gediscrimineerd werd. Daardoor durfde ze haar huis niet meer uit. En dat zou allemaal de schuld zijn van haar buren Patrick & Rachel. Maar volgens hen lag de situatie totaal anders.

Uitendelijk bleken de zaken iets anders dan Arne en Bernadette de rechter voorspiegelden en deed Mr. Visser een bijzondere uitspraak.

Pauwl en Jinek

OP NPO1 ging het heel goed met Radar (1,6 miljoen kijkers) en Droomhuis gezocht (1,5 miljoen), maar een stuk minder met Het geheime leven van 4-jarigen. Nog slechts 702.000 mensen keken hoe kleuters met elkaar spelen. Bij de verkiezingsuitzending van Pauw en Jinek kwam alles weer goed met 1 miljoen kijkers. Alleen gast premier Rutte had het minder goed naar zijn zin. Hij kreeg een studio vol boze Groningers over zich heen.

RTL Late Night

Humberto Tan had in RTL Late Night twee acteurs uit The walking dead aan tafel, maar ondanks dat de zombieserie de populairste reeks wereldwijd is, leverde dat niet de gewenste kijkcijfer-winst op. 582.000 mensen bleven er voor op.

Meer over: