Kijkcijfers van donderdag 19 april 2018

De TV van gisteren: Gordon & Estelle en The Big Music Quiz totaal ingestort

Gordon & Estelle: Weg ermee en The big music quiz scoorden donderdag dramatische kijkcijfers. De twee amusementsprogramma's kwamen niet eens boven de 500.000 kijkers uit.
Estelle en Gordon bleven steken op 421.000 kijkers en het daaropvolgende The big music quiz met Humberto Tan kwam niet verder dan 414.000. Natuurlijk speelde het stralende weer mee, maar dan nog zal RTL zeer teleurgesteld zijn over de cijfers. Gordon en Estelle gingen met een paar studenten naar Schotland.

Dokter Deen

Het enige programma dat naast het Journaal boven de 1 miljoen kijkers uitkwam deze donderdag, was Dokter Deen (1,2 miljoen). In die dramaserie blijft de ellende zich maar opstapelen. Oscar is nog maar net begraven of het volgende slachtoffer diende zich alweer aan.

Temptation Island

Geinig op deze donderdag was dat Humberto zichzelf versloeg. Hij scoorde met RTL Late Night (426.000 kijkers) beter dan met z'n muziekquiz. De raadkamer van Peter R. de Vries kreeg een gevoelige klap. Slechts 230.000 mensen schakelden in op zijn De Raadkamer op SBS 6. Op RTL 5 deed Temptation Island het een stukje beter met 465.000 liefhebbers. En daar was het weer genieten geblazen.

 

Meer over:

Reageren