De TV van gisteren: Grillmasters zonder grappen scoort 728.000

Het tweede seizoen van Grillmasters ving aan met een weinig indrukwekkende 728.000 kijkers. En woordgrappen zaten er ook al niet in.

Toen Martijn Krabbé het barbecue-programma presenteerde vlogen de flauwe vleeswoordgrappen je om de oren, maar Ruben Nicolai pakte Grillmasters op geheel eigen bereidingswijze aan. Dat is hartstikke jammer als je van flauwe woordgrappen houdt. Maar gelukkig was daar Twitter.

728.000 kijkers is een stukje minder dan de première van vorig jaar toen 900.000 mensen naar grillende mannen keken, maar wie weet groeit dat aantal nog aan in de loop van het seizoen. En Ruben Nicolai viel toch ook best in de smaak bij veel kijkers.

Toch was er een grote tegenvaller in deze eerste aflevering van Grillmasters.

Rijdende Rechter wordt vervolgd

Het best bekeken programma van de avond was het Journaal met 1,7 miljoen, gevolgd door GTST met 1,3 miljoen. Rijdende Rechter wordt vervolgd moest het doen met 717.000 kijkers. Jetske van den Elsen ging kijken hoe het met Ank was die van haar buren geen plantjes aan de schutting mocht hangen. Voor de gezelligheid nam Jetske wat plantjes mee maar dat viel niet direct in goede aarde.

Misschien was Ank wat getraumatiseerd door haar onvriendelijke buurman die naar eigen zeggen nooit iets onaardigs zei tegen haar.

Reageren