De TV van gisteren: Groeten van Max keert terug met 1,4 miljoen

6 juni 2017 08:47 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Het is bijna zomer en daarom is Groeten van Max terug met een nieuw seizoen. Het consumentenprogramma voor reizigers scoorde 1,4 miljoen kijkers.

Daarmee is Groeten van Max meteen het best bekeken programma van de Tweede Pinksterdag na het Journaal van 8 uur dat 2 miljoen kijkers trok. In de eerste aflevering van het door Sybrand Niessen gepresenteerde programma ging het over Robert die over een muurtje achter zijn vakantiehuis sprong en daarbij ontdekte dat de grond achter dat muurtje 4 meter lager lag dan verwacht. Niet alle kijkers namen Robert heel serieus.

Jinek

Ook Jinek was terug voor een kakelnieuw seizoen. En Eva begon met o.a. autocoureur Jan Lammers, acteurs Tjitske Reidinga, Peter Blok en Chantal Janzen. De mensen thuis hadden iets meer verwacht van de première.

]

Lekker Laat!

Lekker Laat! blijft qua kijkcijers op hetzelfde niveau hangen. Paul de Leeuw wist 474.000 mensen te boeien met zijn latenightshow waarin hij dit keer o.a. Robert ten Brink ontving die Op een mooie Pinksterdag mocht zingen met Paul en daarbij steeds onderbroken werd door gasten.

 

 

Meer over