De TV van gisteren: Half miljoen kijkers gieren om Toppers-soap

De Toppers: wild west, thuis best, de fonkelnieuwe realityserie van Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger, trok vrijdagavond 499.000 kijkers naar SBS 6. In de eerste aflevering gingen ze samen op wintersport, en dat viel in de smaak bij de fans.

De Toppers: wild west, thuis best maakt de kijker alvast warm voor de reeks Toppers-concerten die in mei plaatsvinden in de Amersterdam ArenA. Met het thema ‘Wild west, thuis best’ verwacht je wellicht een tripje naar Texas, maar de diva’s gaven de voorkeur aan een wintersportvakantie in Europa. Eenmaal daar barstte het spervuur aan grappen los.De Toppers kregen tijdens de uitzending ook nog praktische vragen naar hun hoofd geslingerd.

The Voice Kids

The Voice Kids is niet meer zo populair als eerdere seizoenen, maar de talentenjacht mag zich met bijna 1,7 miljoen kijkers toch de winnaar van de avond noemen. In de show was er ook een échte winnaar. De kleine Kato veroverde het hart van coach Marco Borsato, door zijn nummer Mooi op uiterst schattige wijze ten gehore te brengen.

3Man Sterk

NPO 1 lanceerde vrijdagavond het nieuwe programma 3Man sterk. Hierin onderzoeken Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense welk beroep ze hadden gekozen als ze geen volkszanger waren geworden. Het viel de 441.000 kijkers echter vooral op dat de heren geen gordels droegen tijdens het rijden.

Meer over:

Reageren