Kijkcijfers zondag 9 januari 2022

De TV van gisteren: omstreden halve finale Maestro best bekeken

10 januari 2022 09:04 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Frits Sissing en zijn Maestro deden de beste zaken op zondag. De halve finale van het dirigeerprogramma trok een mooie 1,8 miljoen kijkers.

En daarmee was Frits de onbetwiste zondagavond-kampioen. Actrice Simone Kleinsma en rapper Sor blijken tot nu toe de grootste talenten met een stokje in hun hand, zij bereikten de finale van het programma. Al was lang niet iedereen het daarmee eens. Veel mensen hadden op Plien van Bennekom gehoopt. 

Lago de Beau

Na Maestro deed Denkend aan Holland het geweldig met 1,8 miljoen kijkers. Op RTL 4 was het spelprogramma Beat the Champions van Chantal Janzen het best scorende programma. Zij trok 1,2 miljoen kijkers. Lago die Beau haalde net de 1 miljoen niet. Beau van Erven Dorens had Maan en Tijl Beckand te gast. 

Diepe Gronden

De misdaadserie Diepe Gronden met Linda de Mol in de hoofdrol als cynische profiler die de moord op een paar meisjes moet oplossen zakte ietsjes. Waar ze vorige week nog 837.000 kijkers trok, waren dat er deze week 784.000. De meningen over de serie zijn nogal verdeeld. 

Meer over