Kijkcijfers zaterdag 7 maart 2020

De TV van gisteren: Halve finale Wie is de Mol? scoort kleine 2,5 miljoen kijkers

NPO 1 had traditiegetrouw van concurrentie niets te vrezen op zaterdagavond dankzij Wie is de Mol? De halve finale wist 2,46 miljoen kijkers te trekken.

Daarmee is de titel het best bekeken programma van de dag. Ook spin-off titel Moltalk profiteerde en bracht 1,1 miljoen kijkers naar NPO 3 om de duizelingwekkende aflevering door te spreken. Ook de start van Dit was het nieuws, direct na WIDM, deed het goed met 1 miljoen kijkers.

En een andere kijker heeft juist al ontdekt wie de Mol is.

RTL 4 houdt stand

Na 769.000 kijkers voor Kees en co zet RTL 4 vol in op Robert ten Brink om de eer van de zender op zaterdag hoog te houden. Dat gaat aardig, al leverde hij in zijn rol als Doctor Love wel wat in. All you need is love scoorde 849.000 kijkers, een paar honderd duizend minder dan een week eerder. Later op de avond presteerde Bankgiro miljonairs vertrouwd goed met 969.000 kijkers. Op de late avond was een herhaling van De TV Kantine nog eens verantwoordelijk voor 440.000 kijkers. 

SBS levert in

Bij SBS gaat het wat minder florisant. Linda de Mol moest opnieuw kijkers inleveren en kwam met Deze quiz is voor jou niet verder dan 686.000 kijkers. Dat het nog beroerder kan bewees De alleskunner dat uitkwam op 545.000 kijkers. 

Meer over:

Reageren