De TV van gisteren: Hendrik Groen blijft populair

31 oktober 2017 08:03 | kijkcijfers | Door Televizier

© Elmer van der Marel

Ook de tweede aflevering van de Omroep MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen heeft goede zaken gedaan. De serie trok 1,6 miljoen kijkers.

Dat zijn er 200.000 minder dan bij de première vorige week, maar het houdt Hendrik Groen bovenaan in de kijkcijfer Top 25, meteen na het Journaal van 20.00 uur dat 2,3 miljoen kijkers trok. Het geheime dagboek van Hendrik Groen gaat over de belevenissen van een aantal ouderen in een tehuis.

Pauw

Omroep MAX kende sowieso een goede avond, Bed & Breakfast deed het op NPO 1 ook meer dan prima met 1,5 miljoen kijkers. Pauw scoorde daarna 904.000. Jeroen Pauw had de vermeende verkrachter van Jelle Brandt Corstius aan tafel, samen met zijn advocaat Peter Plasman. Gijs van Dam ontkende alle aantijgingen aan zijn adres. Een scoop, maar veel kijkers hadden moeite met de gang van zaken.

Holland's next top model

Op RTL 5 was de live finale van Holland's next top model te zien die werd bekeken door 471.000 mensen. Montell werd de eerste mannelijke winnaar van het programma. Deze finale was tevens de eerste liveshow van presentatrice Anna Nooshin en dat was even wennen geblazen voor de vlogster/presentatrice. 

Gelukkig krijgt Anna niets mee van de kritiek.

Meer over