De TV van gisteren: Hendrik Groen kampioen van de maandag

28 november 2017 08:25 | kijkcijfers | Door Televizier

© Elmer van der Marel

De serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen trok maandagavond net geen 1,7 miljoen kijkers en was daarmee het best bekeken programma van de avond.

De MAX-serie op NPO 1 versloeg, ondanks het late tijdstip, zelfs nipt het consumentenprogramma Radar (1,6 miljoen). En zelfs op Twitter is iedereen unaniem enthousiast over Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dat mag een unicum heten.

Dat kan inderdaad! Je hebt nog maar 1 dag.

Pauw

NPO 1 had sowieso een topavond. Ook Bed & Breakfast (1,6 miljoen), DWDD (1,2 miljoen) en Pauw (921.000) deden het heel goed. Bij Pauw was Karin Bloemen om te praten over seksueel misbruik op de theaterschool in Amsterdam. Een serieus onderwerp, maar het was de enorme haardos van Karin die de meeste aandacht kreeg.

Hunted

Op RTL 4 doet Helemaal het einde het nog steeds aardig. Het programma waarin een aantal Nederlandse gezinnen een nieuw leven beginnen in Chili trok net geen miljoen kijkers, op SBS kwam Bonje met de buren tot 610.000, een fractie meer dan het spannende Hunted op NPO 3 waarin verschillende Nederlanders nog steeds op de vlucht zijn voor de opsporingsdiensten. Een van hen is Omar, die deze aflevering hulp kreeg van zijn goede vriend Samir. Hij maakte indruk met zijn doorstastende optreden.

Meer over