De TV van gisteren: Herenigingsshow Yolanthe begint met 982.000

2 Maart 2017 07:59 | kijkcijfers | Door Televizier

© SBS

Yolanthe Sneijder-Cabau debuteerde op RTL 4 met het programma Reunited waarin ze familieleden in verre buitenlanden met elkaar herenigt. Ze eindigde net onder het miljoen.

En daarmee lukt het RTL weer niet om op primetime boven de miljoen kijkers uit te komen. Toch viel Yolanthe over het algemeen zeer in de smaak bij de kijkers met haar nieuwe show die wel iets weg heeft van All you need is love op reis.

Er is nog een ding waar Yolanthe aan moet werken.

De stelling van Nederland

Omdat de verkiezingen voor de deur staat presenteerde Jort Kelder op NPO 1 De stelling van Nederland (1 miljoen), een debatprogramma over zaken die de Nederlandse samenleving bezighouden. Mensen uit alle lagen van de bevolking praatten over de stelling: Is dit mijn Nederland nog wel? En zoals dat gaat bij debatprogramma's, de mensen komen er nooit samen uit.

Dream School

Een programma waar iedereen enthousiast over was, is Dream School op NPO 3 (420.000). Het was de laatste aflevering van het programma waarin jongeren die zo'n beetje op alle scholen waren weggestuurd, nog een kans kregen iets van hun leven te maken. Het leek er gedurende de afleveringen op dat het niks zou worden met veel van de jongeren, maar nu bleek dat het gros toch goed terecht was gekomen. 

Meer over