De TV van gisteren: Het gaat niet goed met Celblok H

Waar zijn de fans van Celblok H gebleven? De gevangenisserie met Isa Hoes scoort beduidend minder kijkers dan in vorige seizoenen. Naar de tweede aflevering keken 514.000 mensen.

BIj de eerste aflevering van het vierde seizoen schakelden nog 631.000 liefhebbers in. Eerdere reeksen van Celblok H waren beduidend geliefder, toen scoorden de avonturen van Isa Hoes achter de tralies gemiddeld nog 1 miljoen mensen. De kijkers die zijn blijven hangen, zijn over het algemeen wel tevreden.

Met een kleine kritische noot hier en daar.

Rot op met je religie

Het best bekeken programma op primetime was Spoorloos met 1,65 miljoen kijkers, De slimste mens deed het weer prima met 1,4 miljoen kijkers en een hele spannende eerste finale in de finaleweek. Het familiediner trok, ondanks de onverwachte herhaling toch nog 728.000 kijkers, de eerste aflevering van Rot op met je religie op NPO 2 kwam uit op 531.000 kijkers. In dat EO-programma gaan mensen die een verschillende religie aanhangen met elkaar op pad. De kijkers thuis hadden vooral problemen met de twee atheïsten die meewerkten aan het programma. Een complot van de EO?

Jinek vs Late Night

In het talkshowwedstrijdje Jinek - RTL Late Night kwam alweer Eva Jinek bovendrijven. Eva versloeg Humberto ruim met 821.000 tegen 612.000. En dat terwijl Jinek minster Schippers en prins Constantijn op bezoek had terwijl Humberto Sylvana Simons en Johnny de Mol in de studio had. Hij kwam vertellen over zijn goede daden voor vluchtelingen.

Gelukkig waren er ook mensen wel enthousiast.

Meer over:

Reageren