De TV van gisteren: Het nieuwe RTL Boulevard is even wennen

30 augustus 2016 08:11 | kijkcijfers | Door Televizier

© screenshot RTL Boulevard

Er gebeurde een hele hoop deze maandagavond, maar het totaal vernieuwde RTL Boulevard trok de meeste aandacht van de kijkers.

Geen Albert Verlinde meer, een nieuwe studio op het Leidseplein, Luuk Ikink als nieuwe presentator, het waren nogal wat veranderingen voor de vaste kijker die duidelijk moest wennen aan de nieuwe opzet van RTL Boulevard met twee presentatoren en vier deskundigen. 

838.000

De kritische mensen waren tot nu toe ver in de meerderheid maar er is ook een aantal mensen dat de nieuwe opzet van Boulevard best een kans wil geven. Naar de eerste aflevering keken trouwens 838.000 mensen en dat is een stuk meer dan vorige week.

Over smaak valt te twisten

Irene Moors maakte op SBS 6 haar debuut met de nieuwe kookshow Over smaak valt te twisten waarin twee kookclubs tegen elkaar strijden met Rudolph van Veen als jurylid. 516.000 mensen wilden wel zien hoe Irene het er vanaf bracht. En de meningen zijn ook hier verdeeld.

RTL Late Night

In RTL Late Night maakte Marieke Elsinga ook al haar debuut als de nieuwe Luuk Ikink. En natuurlijk waren ook over Marieke de meningen niet allemaal hetzelfde.

Meer over