Kijkcijfers woensdag 15 mei 2024

De TV van gisteren: Het Perfecte Plaatje op Reis gaat met lovende woorden én cijfers van start

16 mei 2024 08:52 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© RTL4

Een blik met BN’ers is weer opengetrokken voor een nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje op Reis en ging gisteravond prima van start.

Uiteindelijk zagen 749.000 kijkers de uitzending.

Het Perfecte Plaatje op Reis

Een nieuwe groep bekende amateurfotografen trok voor een nieuwe editie van Het Perfecte Plaatje op Reis naar het prachtige Thailand. Zo’n grote groep aan het begin zorgt ook vaak voor veel chaos en veel zweet. Waar Mark Baanders tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson nog de held van het programma was, zorgde hij gisteravond juist voor wat irritaties bij kijkers. Alhoewel, veel kunnen zijn enthousiasme ook wel waarderen 

Verder werden er meteen twee 9’s uitgedeeld aan Fresia Cousiño Arias en April Darby en ging er niemand naar huis.

Zussen

De dramaserie Zussen blijft een grote hit op de woensdagavond. De aflevering was goed voor ruim een miljoen kijkers en die zagen hoe Faya zichzelf en anderen in de problemen brengt tijdens het dorpsfeest. Terwijl Nienke een bijzondere tip krijgt over haar moeder.

Steenrijk, Straatarm

Verder werd de documentaire over Ozempic met Filemon Wesselink (die eerst verboden was) na aanpassingen toch uitgezonden gisteravond en bekeken door 223.000 kijkers. In Steenrijk, Straatarm ruilden de Belgische zussen Kateryna en Alisa, die een succesvol Beautybedrijf hebben, van leven met alleenstaande moeder Saskia. Een week zonder glitter en glamour viel de twee zussen toch vies tegen. De 414.000 kijkers keken met verbazing toe.

*De genoemde kijkcijfers zijn afkomstig van Tina Nijkamp, zij deelt dagelijks lineaire kijkcijferdata op haar Instagram-pagina @tinanijkamp. 

Meer over