Kijkcijfers woensdag 31 januari 2024

De TV van gisteren: Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau gaat van start met prachtige cijfers

1 februari 2024 08:50 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© NTR

Op voorhand leek het vervolg van Het Verhaal van Nederland weer een succes te worden, want veel kijkers keken enorm uit naar een nieuw seizoen. Gisteravond was het dan eindelijk zover en verteller Daan Schuurmans kan terugkijken op een prachtige avond.

De eerste aflevering was dan ook goed voor ruim 1,5 miljoen kijkers en daarom het best bekeken programma van de avond.

Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau

Dat was bijna even veel als de eerste aflevering van het eerste seizoen dat vorig jaar ruim 1,7 miljoen kijkers wist te trekken. De eerste aflevering van Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau werd afgetrapt met een verhaal over Willem van Oranje. Op X – voorheen Twitter – stroomde gedurende de aflevering al vol met positieve reacties van kijkers.

Married at First Sight

Jeffrey en Jerney stappen in de nieuwste aflevering van Married at First Sight in het huwelijksbootje. Waar de twee bij het eerste oogcontact nog wat verlegen lijken, verdwijnt dat al gauw als sneeuw voor de zon want de twee lijken nu een perfecte match. Waar het iets minder gaat is bij Malou en Sarath. Daar lijkt de bom nu echt gebarsten. Malou geeft namelijk aan écht niets voor haar man te voelen op fysiek vlak en daarom wordt expert Anne opgeroepen om de boel te lijmen. 780.000 kijkers kijken met spanning mee.

Vandaag Inside

DNA Onbekend deed het op NPO1 iets minder met 773.000 kijkers. Steenrijk, Straatarm blijft ook een beetje achter dit seizoen met 476.000 kijkers. Arjen Lubach had Robert de Hoog te gast en wist daarmee 904.000 kijkers te boeien. Johan Derksen vierde zijn 75e verjaardag voor het oog van ruim een miljoen kijkers en had Wierd Duk als tafelgast.

Meer over