De TV van gisteren: HHB zakt en Meisje van Plezier begint lekker

11 september 2017 08:13 | kijkcijfers | Door Televizier

© Govert de Roos

Heel Holland bakt zakte deze week een beetje in  (2,4 tegen 2,7 miljoen vorige week). De eerste aflevering van Meisje van plezier met Angela Schijf behaalde goede cijfers.

De serie over een escortdame op scoorde 1 miljoen kijkers. In de eerste aflevering van Meisje van plezier maakten we kennis met het op het oog gelukkig getrouwde stel Nadine en Remco. Totdat Remco een affaire blijkt te hebben met de halfzus van Nadine en vertrekt. De laatste maanden had RTL 4 moeite met het trekken van veel kijkers, maar 1 miljoen is keurig.

Miljoenenjacht

Ook Miljoenenjacht was terug van weggeweest en de spelshow deed prima zaken met bijna 1,6 miljoen kijkers. In de eerste aflevering van het seizoen voltrok zich meteen een klein drama. Kandidate Sandra en haar man Marco gingen naar huis met 159.000 euro terwijl ze een half miljoen in hun koffertje hadden.

De thuiswinnaars op de Veluwe gingen ook al niet uit hun dak bij dat toch prachtige bedrag.

Heel Holland bakt

De grote winnaar van de avond was natuurlijk wederom Heel Holland bakt met 2,4 miljoen kijkers. Het was een beetje vreemde aflevering waarin het voornamelijk ging over de hard, stijf en spuitbaar deeg.

Meer over