Kijkcijfers woensdag 27 maart 2019

De TV van gisteren: Hilarische kattenaflevering Frank Visser trekt 666.000 kijkers

28 maart 2019 07:53 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Screenshot SBS 6
Kijkers van Mr. Frank Visser doet uitspraak konden hun ogen niet geloven toen ze de aflevering van woensdag zagen. Daarin hadden twee buren ruzie over een kat.
Jan en Antonet uit Lopik hadden in deze aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak ruzie met hun buren Henk en Teunie. Die zouden namelijk hun poes Sheba binnenlaten en het beestje dagelijks eten geven. Dat was nog niet het ergste. Henk en Teunie lieten Sheba ook inenten en checkten het dier zelfs onder een valse naam in bij een dierenpension.

Geef om je hersenen

Op NPO 1 was de Hersenstichting op zoek naar nieuwe donateurs in het programma Geef om je hersenen. Het programma met presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os trok 685.000 kijkers. Dat is niet veel voor NPO 1, maar er kwamen wel 7629 nieuwe geldschieters bij.

DWDD

Andere programma's deden het een stuk beter. Tussen kunst & kitsch trok 1,3 miljoen kijkers, op RTL 4 kwam Love is in the air net boven de 1 miljoen uit. Topdokters op diezelfde zender trok een keurige 936.000 mensen. DWDD deed het nog net even beter. De op twee na laatste uitzending van dit seizoen kwam tot 1,4 miljoen kijkers. Gast Henny Vrienten trok de meeste aandacht. 

Meer over