De TV van gisteren: Holland's Got Talent grote winnaar

3 juni 2017 09:06 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het is inmiddels geen verrassing meer, maar Holland's Got Talent trok wederom de meeste kijkers op de vrijdagavond. In totaal stemden 1,3 miljoen mensen af op amusementsprogramma van RTL 4.

Vorige week waren dat er iets meer, namelijk ruim 1,4 miljoen kijkers. In deze aflevering, de eerste halve finale, viel met name de jonge Lukas op. Hij zei dat hij graag de 'boobies' van jurylid Chantal Janzen wilde zien. Dit tot grote hilariteit bij haar collega-juryleden en de kijkers.

Laatste Pauw

De laatste aflevering van Pauw (690.000 kijkers) van dit seizoen was een bijzondere. Philip Freriks en Bart Chabot waren namelijk te gast om nog één keer het Groot Dictee der Nederlandse Taal te gaan doen. De aanwezige gasten in de studio deden allemaal mee. Het bleek niet mee te vallen.

RTL Late Night

Het aantal kijkers van Pauw lag net iets hoger dan dat van RTL Late Night. De talkshow van RTL 4 bleef steken op 662.000 kijkers. Presentator Humberto Tan had niemand minder dan Alain Clark te gast. We hadden al een tijdje weinig meer van de zanger gehoord, maar hij liet maar weer eens horen over hoeveel talent hij beschikt.

Meer over