De TV van gisteren: Holland's Got Talent trekt 1,4 miljoen kijkers

27 mei 2017 09:00 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Net iets minder kijkers dan het Journaal van 20.00 uur, maar wel de winnaar van de vrijdagavond te noemen: bijna 1,4 miljoen mensen stemden af op Holland's Got Talent.

Er werd op de sociale media weer volop gesproken over Holland's Got Talent, waarin weer van alles de revue passeerde. Een zeer opvallende was Joost met zijn Onemanband Showorkest. Ook Twitterend Nederland was in verschillende opzichten onder de indruk van dit bijzondere optreden.

Pauw

De talkshow Pauw kon vrijdagavond rekenen op een slordige 700.000 kijkers. Omdat het de laatste week van de Giro d'Italia is, worden elke dag de prestaties van de Nederlander Tom Dumoulin besproken. Oud-wielrenner Gert Jacobs wordt hier vaak voor uitgenodigd, hetgeen wisselende reacties oplevert op de sociale media.

RTL Late Night

De concurrent van Pauw, RTL Late Night, deed het beduidend beter. Ruim 900.000 mensen bekeken de talkshow van Humberto Tan. In de show werd onder meer gepraat over The Beatles. Dit leidt dan altijd weer tot discussies over wie er beter zijn: The Beatles of The Rolling Stones?

Meer over