Au revoir

De TV van gisteren: Huilen, gillen, kibbelen en hoogtevrees in laatste Chateau Meiland

21 november 2023 08:16 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still KIJK.nl
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en dat betekent dat Nadège na een bezoek aan de familie Meiland weer terug moest naar Frankrijk. Vorige week zagen we al in Chateau Meiland, dat momenteel erg goed bekeken wordt, dat ze uitjes deden onder meer naar Volendam en gisteravond was het vervolg en meteen ook het einde van de trip. En dat ging niet zonder emoties.

Nadège wilde duidelijk nog heel graag blijven en neemt geëmotioneerd afscheid van de familie.

Maastricht

Ook gaat de familie op pad naar Maastricht om te winkelen en ze stappen in de kabelbaan bij Valkenburg. Wat kijkers opvalt is dat hun nieuwsgierigheid voor huizen blijft als de conversaties alweer gaan over appartementen kopen of een klein chateautje. Montana is duidelijk hoe ze daarover denkt: mij niet bellen. Niet getreurd voor de kijkers overigens. Want vanaf volgende week is de populaire familie terug met Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland.

Was maar gaan kopen

In Kopen of Slopen op RTL 4 is het de beurt aan Heleen en Michiel. Heleen wil slopen en Michiel vertrekt liever en koopt iets anders. Het huidige huis in Zeist is vooral heel gehorig. Uiteindelijk na 90 dagen wordt het toch echt slopen en niet kopen. Het duo is enthousiast, maar kijkers gruwelen alleen van het eindresultaat. En zeker van de uitbouw.

Verkiezingen

Tv-programma’s staan al weken in het teken van de verkiezingen en woensdag is het zover. Maar niet alleen voor volwassenen. Kinderen mogen namelijk stemmen in Het Sinterklaasjournaal of ze vinden dat Pieten ook hun schoen mogen zetten. Anders dan bij de landelijke verkiezingen, mogen kinderen hier zo vaak stemmen als ze willen. Maar de link met de actualiteit is weer spot on.

Meer over