De TV van gisteren: Ik hou van Holland trekt 1.5 miljoen kijkers

24 december 2017 08:43 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie

Het best bekeken programma van de zaterdagavond is Ik hou van Holland. Ruim 1.5 miljoen stemden af op het RTL 4-programma.

De spelshow van RTL moest alleen het Journaal van 20.00 uur voor zich dulden. Bijna 2 miljoen mensen lieten zich informeren over het nieuws van de dag. Het was overigens wel een oude aflevering van Ik hou van Holland, iets wat Twitterend Nederland ook opviel.

Kerst Muziekgala 2017

Op de derde plek van de dag staat het Kerst Muziekgala 2017, dat werd uitgezonden op NPO 1. Iets meer dan 1.2 miljoen mensen wisten het programma te vinden. Onder meer Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis vertoonden hun muzikale kunsten in het programma. Daarnaast gaf een schoolband met daarin 340 kinderen een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima.

Lachen om home video's

Omdat het zaterdag de eerste aflevering van Wietze de Jager als presentator van Lachen om home video's was, nemen we ook even die kijkcijfers onder de loep. In totaal keken er 585.000 mensen naar het SBS 6-programma waarin grappige filmpjes worden vertoond. Dat zag er als volgt uit:

Meer over